Fora Wątki Nowy wątek Podgląd do wydruku |
---|
Start > Aktualności lotnicze > Wątek |
Za sterami Boeinga - z Dublina do Krakowa przez
lotniczapolska.pl
17-11-2010 - 18:22:22
|
Lot, który wykonywałem chyba kilkadziesiąt razy. W większości w odwrotnej rotacji KRK-DUB. Teraz DUB-KRK. Lotnisko, z którego latałem przez ostatnie kilka lat. Można by powiedzieć, że to rutyna. A jednak lotnictwo ma to do siebie, że nie ma dwóch takich samych lotów.
czytaj więcej |
||
Re: Za sterami Boeinga - z Dublina do Krakowa przez
forefather
17-11-2010 - 19:58:34
|
Masz pasję, ciekawą pracę, z chęcią czytałem cały Twój wpis.
Powodzenia ![]() |
||
Q
17-11-2010 - 20:51:54
|
sivy
17-11-2010 - 21:01:31
|
235
17-11-2010 - 21:36:47
|
piterx72
17-11-2010 - 23:16:52
|
Ja też często latam na tej trasie - jako pasażer oczywiście,ale mam nadzieje spotkać Cie kolego w twojej pracy![]() Moim lotniskiem w PL jest właśnie EPKK,a dla przyjemności latam w Limerick (tutaj mieszkam) Dzięki Ci kolego za wszystkie opisy z twoich tras,czekam zawsze z niecierpliwością na następne ![]() Pozdrawiam |
||
plucodyszny
17-11-2010 - 23:18:34
|
Artykuł jak poprzednie mistrzostwo świata!!! Szacunek | ||
radd
17-11-2010 - 23:20:25
|
wt
18-11-2010 - 00:23:08
|
asdasdas
18-11-2010 - 10:31:52
|
madu
18-11-2010 - 22:00:21
|
cora
19-11-2010 - 08:54:27
|
Jarosław Ciesielski
19-11-2010 - 16:44:46
|
Super GOŚCIU!Super relacje i fotki!To zupełnie coś innego niż "we're approaching to Frankfurt,temperature is about...."
Myślę,że wszyscy prawdziwi fani lotnictwa czekają na dalsze wpisy i fotki.Pozdrawiam ![]() |
||
Ziutek B.
23-11-2010 - 12:52:12
|
Witam,
Kapitalnie sie czyta! Latanie zawsze mnie pasjonowalo.Kiedys latalem na wymiany zalog statkow morskich pracujac w gdynskim Dalmorze,. Latalismy Iłami-62 i 62M do Montevideo, Punta Arenas, Anchorage, Santiago de Chile, Vancouver. Potem z zoną na wycieczki coraz smielsze, coraz dalsze. Mamy zaliczoną Kubę,Tajlandię, Meksyk i RPA, polnocna Afrykę, prawie całą Europę, Rosję... Ech,dlugo by wspominac! Pozdrawiam serdecznie zycząc milych wrazen we wspanialej pracy. Duzo zdrowka, Józef Baszkiewicz, Gdańsk |
||
Tyczor
07-12-2010 - 09:43:20
|
M
12-12-2010 - 15:51:38
|
Panie Jakubie, wspaniałe artykuły. Przeczytałam wszystkie z zapartym tchem. Nie mogę doczekać się kolejnych. Po przeczytaniu wywiadu z Panem ( a czytałam go 3 razy - wspaniałe zdjęcia z Panem w roli głównej) dochodzę do wniosku, że praca , którą Pan wykonuje jest czymś nadzwyczajnym i wiem , że nie każdy może i umiałby ją wykonywać. Trzeba mieć niesamowitą osobowość i być niezwykle zdyscyplinowanym żeby być w tym miejscu, w którym Pan jest teraz. Musi Pan mieć niezwykły dar. U mnie wzbudza Pan podziw i szacunek szczególnie teraz...
Serdecznie i gorąco pozdrawiam. M |
||
Lana
08-03-2016 - 09:22:49
|
Sławomir Bogusz
17-03-2016 - 20:29:28
|
Dzięki za doskonałą lekturę. I ZDJĘCIA !
Sławek |
||
head soccer
24-03-2016 - 17:55:18
|
This topic is interesting. This information is very useful to me. I hope there will be many articles or like this article. Thank you for sharing
Speaking of football games can not fail to mention <a href="[www.head-soccer.com] soccer </a> . <a href="[www.head-soccer2.com] soccer </a> is a great game that every player knows games. Not only that <a href="[www.head-soccer.com] Head Soccer </a> or <a href="[www.head-soccer.com] Head Football </a> games also are a lot of lovers. Please entertainment with <a href="[www.head-soccer2.com] Head Soccer </a> <a href="[www.head-soccer2.com] Head Football </a> offline <a href="[www.tinytanksunblocked.com] Tanks</a> other <a href="[www.tiny-planes.com">Tiny] Planes</a> are appealing for your child. In <a href="[www.tinytanksunblocked.com] Planes</a> you can play <a href="[www.tinytanksunblocked.com] 3 Unblocked</a>. Milky quite interesting if you explore all <a href="[www.run-3unblocked.com] 3 Unblocked</a> . The same play with <a href="[www.carracing-games.com">Car] Racing Games </a>, <a href="[www.donkeykongunblocked.com">Donkey] Kong Unblocked</a> and are also <a href="[www.supermariopc.com">Super] Mario Unblocked</a> offline |
||
Tiny Planes
24-03-2016 - 17:56:56
|